شیمی پختن
عمل پختن
در بسیاری ازموارد ، عمل پختن شامل دی پلیمرپزاسیون (Depolymerizathon) پروتئین ها یا هیدرات های کربن توسط حرارت دادن و هیدرولیز آنها است. دی پلیمرپزاسیون به معنی تکه تکه شدن زنجیر پلیمری به زنجیرهای کوتاه تر است.
پلیمرهایی که در صورت موثر بودن عمل پخت باید (دی پلیمر) شوند شامل مواد هیدرات کربنی دیواره سلولی در سبزیجات و کالوژن (Collagen) یا بافت پیوندی ( Connecthve tissues) در گوشت هستند. هر دو نوع این پلیمرها در آب گرم یا گرمای مرطوب تحت عمل ئیدرولیز قرار گرفته و دی پلیمره میشوند. در هر حال یک دی پلیمریزاسیون جزئی ، مورد نیاز است .........
مطالب وبلاگ در مورد فعالیت های گروه شیمی شهرستان قاین بوده و نقل واستفاده ازمطالب با ذکر منبع و ذکر آدرس وبلاگ بلا مانع می باشد .