تولید شکر وقند 6

فرآیند های تولید شکر و قند

فهرست

- تولید شکر از چغندر قند

خطوط تولید درکارخانه های قند کم و بیش با هم تفاوتهایی دارند اما سعی بر ان است که متداول ترین روشها و خطوط تولید در کارخانه های ایران مبنای توضیحات باشد....

منبع   : سامانه مدیریت علم        http://www.bsmt.ir/2404    

ادامه مقاله ومتن کامل در ادامه مطلب

ادامه نوشته

تولید شکر وقند 5

مراحل توليد شكر از نيشكر

برداشت و انبار كردن نيشكر

 گياه نيشكر (sugar cane)در مناطق گرمسيري كشت مي شود، مقدار قند نيشكر اغلب در حد 15-10درصد و در مواردي تا 17 درصد مي باشد .برداشت نيشكر با روش دستي.......

ادامه نوشته

تولید شکر وقند 4

مراحل تهیه قند



تصویر


نگاه اجمالی

در حدود 1500 سال قبل ، هندیها با تبخیر عصاره حاصل از نیشکر ، قند خام تهیه می‌کردند. تقریبا هزار سال پیش ، مسلمانان روش تهیه قند را فرا گرفتند و بوسیله آنها این صنعت به ‌اروپا منتقل شد. قند ابتدا به منزله یک محصول تجملی و دارویی مصرف می‌شد و تنها در حدود 350 سال پیش ، کم‌کم قند جزو مواد غذایی درآمد. در اواسط قرن هیجدهم ، ماده قندی در چغندر کشف شد و اولین کارخانه تهیه قند به مقیاس صنعتی در اوایل قرن نوزدهم تاسیس گردید.

منبع:                      http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php  

سایت رشد 

ادامه نوشته

تولید شکر وقند 3

خط توليد قند از شكر

قند تنها در چند كشور جهان مورد مصرف دارد كه ايران نيز يكي از آن جمله كشورها ميباشد، با توجه به اينكه اغلب دركشورما از قند استفاده مي كنند لذا مي بايست با توجه به مصرف كشور ترتيبي اتخاذ كرد تا بتوان شكر را به قند تبديل نمود. اين عمل توسط ماشين آلات بشرح ذيل انجام ميپذيرد:

1- مخزن حلال : مخذن حلال جهت حل كردن شكر در آب تا نقطه اشباء استفاده ميگردد. جهت بهره وري بهتر سعي برآن است كه دماي آب را بالا برد.(ظرفيت حلاليت افزايش يابد) بدين سبب اغلب اين مخازن داراي سيستم مبدل حرارتي ميباشند(كوئيلي ويا دو جداره)

2- فيلترپرس : پس از تهيه محلول اشباء شده آب قند آن را جهت صاف كردن از دستگاه فيلترپرس عبور داده و آب قند صاف شده را به دستگاه تغليظ هدايت مي نمائيم دستگاه تغليظ .

3- تغليظ : دستگاه تغليظ با ظرفيتها مختلف وجود داشته و وظيفه آن كاهش ميزان آب موجود در آب قند بوده كه بديهي است با اين عمل غلظت آب قند افزايش يافته و از نقطه اشباء عبور كرده و وارد مرحله كريستالسيون مي گردد كه در اين قسمت كريستالهاي قند تشكيل ميگردد. پس از اينكه كريستالها به ميزان لازم رسيدن(معمولاً بريكس 85 الي 90) از دستگاه خارج و وارد قالب ميگردند. دستگاه تغليظ به صورت بچينگ كا كرده و تحت خلاء عمل تغليظ را انجام  ميدهد.

4- دستگاه سانترفيوژ : پس از تهيه كريستال قند و قرار گرفتن آن در قالب ميبايست آب قند اضافه را از آن خارج نمود كه اين عمل توسط دستگاه سانترفيوژ با دور بالا انجام ميپذيرد. دستگاههاي سانترفيوژ  بسته به ظرفيت انواع مختلفي دارند.


تولید شکر وقند 2

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

1-کاشت داشت و برداشت چغندر


چغندر قندهای رسیده و سالم - اماده برداشت هستند و معمولا بعد از حمل به کارخانه سر و دم انها قطع شده و بهتر است که تا حد امکان عاری از مواد خارجی باشد ......

برای متن کامل به ادامه مطلب بروید

منبع:صنایع غذایی با آدرس زیر:

http://morteza-mohamadi.blogfa.com/post-6.aspx

ادامه نوشته

تولید شکر وقند

موضوع :مراحل تولید قند

مقدمه

قند یک محصول استراتژیک می باشد. که از نیشکر و چغندرقند تهیه می شود. نیشکر در منطقه خوزستان کشت می شود و مزیت ان نسبت به چغندرقند در این است که میزان برداشت ان در هکتار بیشتر است. و چون کشت چغندرقند به علت مشکلات کم ابی کم است از اهمیت بیشتری برخودار می شود و تفاوت کارخانه نیشکر و چغندرقند در مرحله اول یعنی شستشو، خرد کردن است. و تفاوت زیادی نسبت به هم ندارند.

......                          برای دیدن متن کامل مقاله به دنباله مطلب بروید.

http://royan4.blogsky.com/?PostID=308

منبع:وبلاگ گیاشناسی و کشاورزی

ادامه نوشته

برگزاری دوره ضمن خدمت

دوره ضمن خدمت  طراحی سوال وتحلیل آزمون در هفته آخر اسفند ماه برگزار گردید و همکاران با شیوه های طراحی آزمون های استاندارد وتحلیل آزمون آشنا شدند.

تبریک سال نو

سال 1391 شمسی و  ولادت حضرت زینب کبری دخت بزرگوار حضرت علی (ع) وروز پرستار بر شما وهمه دوستاران اهل بیت عصمت وطهارت مبارک باد